Ga naar hoofdinhoud

BBQ Biesbosch

Wie houdt er nou niet van barbecueën? Maar weet je wat het nog mooier maakt? Barbecueën in een mooie omgeving! Dus ben jij dit jaar aangewezen om de BBQ te organiseren? Dan ben je bij In Plané aan het juiste adres. Een toplocatie middenin de Biesbosch met een heerlijke BBQ, wie wil dat nou niet!

Bekijk de mogelijkheden

Barbecueën op de vloot

De vloot van In Plané beschikt over verschillende mogelijkheden. Zo kun je een actieve dag met allerlei watersportactiviteiten afsluiten met een heerlijke BBQ. Wil je de fijne kneepjes van het BBQ’en graag onder de knie krijgen? Bij In Plané kun je ook een BBQ workshop volgen van een echte chef!

Neem contact op

Barbecueën in de Biesbosch

Wil je liever met een sloep de Biesbosch in met een gezelschap? Ook dan is het mogelijk om te BBQ’en. Met onze luxe sloep mag je zelf door de Biesbosch varen. Vanuit ons krijg je dan een ‘Cobb’ BBQ mee waarop je zelf lekker kan gaan barbecueën in de Biesbosch.

Heerlijke BBQ gerechtjes

De luxe BBQ van In Plané bestaat uit verschillende soorten vlees, salades, sausjes en brood. Wil je ook graag een stukje vis bij je BBQ? Dat kan ook! Op onze vloot staat een prachtige ei-vormige kamado van Monolith voor je klaar om de lekkerste gerechten op te laten garen. Naast de luxe BBQ heb je bij In Plané nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je ook kiezen voor een hamburger buffet, lunch of diner. Vraag vooraf naar de mogelijkheden en we helpen je graag!

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een BBQ bij In Plané en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen.

 

Neem contact op