Ga naar hoofdinhoud

Vrijgezellenfeest Biesbosch

De Biesbosch is natuurlijk één van de mooiste natuurgebieden van ons land. Een prachtige plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur. Maar naast deze rust heeft dit gebied nog veel meer te bieden. De Biesbosch is namelijk uitermate geschikt om een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren. Het allerleukste vrijgezellenfeest in de Biesbosch organiseer je bij In Plané. Hier vind je verschillende activiteiten die het vrijgezellenfeest tot een onvergetelijke dag maken! Denk bijvoorbeeld aan flyboarden, waterskiën, suppen, sloepvaren en nog veel meer! Wil je graag een vrijgezellenfeest in de Biesbosch organiseren? Neem dan contact op met In Plané! Bij ons ben je gegarandeerd van een super toffe dag, met een kleine of grote groep!

Bekijk de mogelijkheden

Een fantastisch vrijgezellenfeest in de Biesbosch

Bij In Plané ben je verzekerd van een dag vol met watersensatie midden in de Brabantse Biesbosch. Voor iedereen is hier wel wat leuks te beleven. Wij bieden ontzettend veel verschillende activiteiten aan. Benieuwd naar de andere activiteiten? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina.

Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk dat iedereen veilig en verantwoord onze activiteiten kan uitvoeren. Daarom krijg je uiteraard voorafgaand aan al deze activiteiten een uitgebreide uitleg van een watersport professional. Bij de meeste activiteiten word je verzocht om een wetsuit, zwemvest en helm op te zetten. Na de uitgebreide uitleg is het tijd om heerlijk, op een veilige manier, te gaan genieten van de activiteit. Lol en gezelligheid gegarandeerd!

Neem contact op

Suppen

Een erg populaire activiteit als vrijgezellenfeest in de Biesbosch is suppen. Deze watersport heeft de laatste jaren ontzettend aan populariteit gewonnen, een rage voor jong en oud! Het is niet alleen zo populair geworden omdat het zo ontzettend leuk is om te doen, maar ook omdat iedereen het gemakkelijk kan aanleren. Wanneer je mensen ziet suppen denk je vaak dat het erg lastig is en dat alleen ervaren watersporters dit kunnen, maar niets is minder waar. Zo moeilijk is het helemaal niet! Bij In Plané kun je heerlijk door het prachtige gebied van de Biesbosch suppen. Na een korte oefening met een begeleider van In Plané, kunnen jullie lekker het water op en het zelf gaan ervaren. Dan zul je merken dat je de techniek van het suppen binnen enkele minuten onder de knie hebt! Daarna kun je heerlijk met z’n allen genieten van het suppen door de Biesbosch! Echt een topactiviteit voor de hele groep!

Eten bij In Plané

Na een activiteit is het natuurlijk fijn als je met z’n allen nog lekker een hapje kan eten. Ook hiervoor ben je bij In Plané aan het juiste adres! De mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu kiest voor een compleet 3 gangen diner, verschillende hapjes, brood buffet of een door ons verzorgde BBQ, het is allemaal mogelijk. Wat extra leuk is om te doen met de groep, is een BBQ workshop op de kamado volgen van een echte kok! Wilt u graag eten bij In Plané? Vraag dan naar de mogelijkheden, het eten wordt altijd op maat voor u geregeld.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in één van onze vrijgezellenfeesten en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij organiseren met alle liefde het mooiste vrijgezellenfeest voor je!

Neem contact op