Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsuitje Biesbosch

Heb je er al weleens aan gedacht om je bedrijfsuitje in de Biesbosch te organiseren? Naast dat dit een heerlijk rustgevende plek is, is dit gebied ook uitermate geschikt voor het ultieme bedrijfsuitje. Bij In Plané vier je in de Biesbosch het leukste bedrijfsuitje! Bij ons kun je verschillende activiteiten organiseren om er een onvergetelijke dag van te maken. Een aantal activiteiten die je kan doen tijdens een bedrijfsuitje zijn flyboarden, waterskiën, suppen, sloepvaren en nog veel meer! Wil je graag in de Biesbosch je bedrijfsuitje organiseren? Dan moet je bij In Plané zijn! Neem dus gerust met ons contact op om samen het perfecte programma samen te stellen. Bij ons ben je gegarandeerd van een super toffe dag, met een kleine of grote groep!

Bekijk de mogelijkheden

Een heerlijk bedrijfsuitje in de Biesbosch

Bij In Plané heb je gegarandeerd een dag vol met watersensatie midden in de Brabantse Biesbosch. Hier vind je voor ieder wat wils. Wij bieden ontzettend veel verschillende activiteiten aan. Benieuwd naar alle activiteiten van In Plané? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina.

Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk dat iedereen veilig en verantwoord de verschillende activiteiten kan uitvoeren. Daarom krijg je voorafgaand aan alle activiteiten een uitgebreide uitleg van een watersport professional van In Plané. Voor de veiligheid wordt je bij de meeste activiteiten verzocht om een wetsuit, zwemvest en helm op te zetten. Na de uitgebreide uitleg is het tijd om heerlijk, op een veilige manier, te gaan genieten van de activiteit in de Biesbosch. Lol en gezelligheid gegarandeerd!

Neem contact op

Waterskiën

Een erg populaire activiteit in de Biesbosch als bedrijfsuitje is waterskiën. Deze spectaculaire watersport doen we op de Amer, dit is een rivier aan de zijkant van de Biesbosch. Waterskiën of wakeboarden is een fantastische sport voor de echte actievelingen. Tijdens deze activiteit staat de uitdaging en de kick centraal. Natuurlijk is dit ontzettend gaaf om te doen, maar het kan ook een lastige sport zijn. De techniek kan vrij lastig zijn om onder de knie te krijgen. Daarom kun je voorafgaand aan het waterskiën een les volgen onder leiding van een ervaren en professionele instructeur. Hierdoor kun je op een veilige en verantwoorde manier met z’n alle gaan wakeboarden! Wanneer je in de Biesbosch als bedrijfsuitje wil gaan waterskiën kun je dit bij In Plané per uur boeken.

Eten bij In Plané

Na een activiteit is het natuurlijk fijn als je met z’n allen nog lekker een hapje kan eten. Ook hiervoor ben je bij In Plané aan het juiste adres! Hierin is ontzettend veel mogelijk! Zo kun je kiezen voor een compleet 3 gangen diner, verschillende hapjes, brood buffet of een door ons verzorgde BBQ. Wat extra leuk is om te doen als bedrijfsuitje, is een BBQ workshop op de kamado volgen van een echte kok! Wilt u graag eten bij In Plané? Vraag dan naar de mogelijkheden, het eten wordt altijd op maat voor u geregeld.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in één van onze bedrijfsuitjes en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij organiseren met alle liefde het gaafste bedrijfsuitje!

Neem contact op