Ga naar hoofdinhoud

Rib Experience

Op zoek naar een spectaculaire activiteit met familie, vrienden of collega’s? Dan is de ribboot echt iets voor jou! Hiermee scheur je razendsnel over de Amer, vol gas over het water! Actie en spektakel gegarandeerd! Wil jij ook dit ultieme gevoel van vrijheid beleven? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

Bekijk de mogelijkheden

Rib experience van In Plané

Als je op zoek bent naar een een ware snelheid sensatie op het water, is het Ribboot varen iets wat je echt moet ervaren. Deze activiteit zul je niet snel vergeten! Laat heerlijk je haren wapperen in de wind en laat het water aan je voorbij vliegen. Met de ribboot scheur je met snelheden tot wel 100 kmp/u over het water. Dat klinkt toch als muziek in de oren voor een echte snelheidsduivel!

Neem contact op

De Ribboot

De ribboot is een boot met een motor van 300 PK. Naast een snelle is het ook een uiterst stabiele boot. Hierop maak je op een spectaculaire manier kennis met een waterrit die je niet snel zal vergeten. Uiteraard kan deze boot niet door iedereen bestuurd worden. Vandaar dat wij voor een ervaren instructeur zorgen die de boot bestuurd. Deze instructeur zorgt voor een unieke rit. Haakse bochten, springen over de golven. Dat hoort allemaal bij deze geweldige ervaring.

De Biesbosch

Met de Rib experience ga je natuurlijk scheuren door de prachtige natuur van de Biesbosch. Maar met snelheden van 100 kmp/u zul je niet veel van deze natuur zien. Wees gerust, onze instructeur vaart met full speed over enkele stukken op de grote rivieren, maar we zorgen er ook voor dat je uitgebreid zicht hebt op de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een rit op de Rib experience en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen.

 

Neem contact op