Ga naar hoofdinhoud

Lunchen in de Biesbosch

De Biesbosch is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Naast dat dit gebied uitermate geschikt is om heerlijk tot rust te komen en er lekker doorheen te varen, kun je in dit gebied ook ontzettend veel gave activiteiten uitvoeren. Daarvoor moet je bij In Plané zijn! Wij organiseren ontzettend veel watersporten zoals flyboarden, wakeboarden, sloepvaren, suppen en nog veel meer! Maar na zo’n mooie activiteit is het natuurlijk heerlijk als je lekker kan lunchen in de Biesbosch. Ook daarvoor kun je terecht bij In Plané!

Op onze Biesbosch Explorer lunch je gezellig met een kleine of grote groep. De Biesbosch Explorer is onze prachtige, grote boot waar vanuit al onze activiteiten worden georganiseerd. Qua lunchen in de Biesbosch zijn er ontzettend veel mogelijkheden bij In Plané, hier vertellen we je uiteraard graag meer over.

Bekijk de mogelijkheden

Lunchen in de Biesbosch bij In Plané

Qua lunchen in de Biesbosch heb je bij In Plané ontzettend veel keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende hapjes, een hamburger buffet, broodjes buffet of een door ons verzorgde BBQ. Bij In Plané kun je ook een lekkere én leerzame barbecue workshop volgen. Al varend door de Biesbosch ga je samen met onze kok heerlijk aan de slag met het bereiden van de allerlei heerlijke gerechten! Voor de ultieme ervaring kun je hier uiteraard nog een lekker wijntje bij drinken, neem daarvoor een wijnarrangement af.

Wil je graag varen door de Biesbosch met een heerlijke lunch? Neem dan altijd even vooraf contact met ons op. De lunch in de Biesbosch wordt altijd op maat gemaakt en vindt altijd plaats op onze Biesbosch Explorer.

Neem contact op

De Biesbosch

In de prachtige natuur van de Biesbosch is van alles te beleven! Het Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en daarbij het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je er veel wilgenvloedbossen en kreken tegenkomt. Wanneer je deze ruige en hoog opgaande wilgenbossen ziet, lijkt het net of dat je door een jungle in Zuid-Amerika bent. Je vergeet bijna dat je gewoon nog door Nederland vaart.

Wanneer je gaat sloepvaren door de Biesbosch zal je ook prachtige vogels tegenkomen. Welk seizoen het ook is of wat de weersomstandigheden zijn, het hele jaar door vind je in de Biesbosch vele verschillende vogelsoorten. Wanneer je een vogelliefhebber bent is de Biesbosch dan ook echt een gebied wat je eens moet gaan bekijken en ontdekken wat deze prachtige natuurlijk allemaal te bieden heeft.

Vraag een offerte aan bij In Plané

Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid in de prachtige natuur van de Biesbosch? Wil je graag een keer heerlijk lunchen, dineren of een gave activiteit beoefenen bij In Plané? Neem dan contact op met In Plané! Heb je interesse in één van onze activiteiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Wij zijn te bereiken via 06 53 26 58 52.

 

Neem contact op