Ga naar hoofdinhoud

Eten in Drimmelen

De Biesbosch is een prachtig stuk natuurgebied in Nederland. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen maar waar je ook de gaafste activiteiten kan organiseren. Deze gave activiteiten organiseren we bij In Plané. Denk bijvoorbeeld aan flyboarden, wakeboarden, sloepvaren, suppen en nog veel meer! Maar naast al deze activiteiten kun je bij In Plané ook heerlijk eten in Drimmelen. Want wat is er nou leuker dan na zo’n activiteit een heerlijk hapje eten.

Lunchen en dineren doe je bij In Plané op een prachtige locatie, namelijk op onze Biesbosch Explorer. Uiteraard kun je hier ook gezellig borrelen met een groot of klein gezelschap. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos qua eten in Drimmelen bij In Plané!

Bekijk de mogelijkheden

Eten in Drimmelen bij In Plané

Qua eten in Drimmelen heb je bij In Plané altijd ontzettend veel keus. Of je nu graag wil lunchen of dineren, bij In Plané zorgen we ervoor dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid 3 gangen diner, verschillende hapjes, een hamburger buffet, broodjesbuffet of een door ons verzorgde BBQ. Bij In Plané kun je ook een lekkere én leerzame barbecue workshop volgen onder leiding van een professionele kok. Heerlijk varend door de Biesbosch ga je samen met onze kok lekker aan de slag met het bereiden van de mooiste gerechten, onder andere samengesteld met verschillende producten uit de Biesbosch. Wil je er graag een lekker wijntje bij drinken met jouw groep? Bij de barbecue workshop kun je ook een heerlijk wijnarrangement nemen, dat moet wel enorm gezellig worden!

Wil je graag eten in Drimmelen bij In Plané? Neem dan altijd even vooraf contact met ons op. De lunch of diner wordt altijd op maat geregeld en vindt altijd plaats op onze Biesbosch Explorer.

Neem contact op

Wat is de Biesbosch Explorer?

De Biesbosch Explorer is een prachtige, grote boot van In Plané. Deze boot wordt altijd gebruikt als start- en eindpunt van de verschillende activiteiten en is onder andere voorzien van een bar, een overdekt terras, een zonnedek, een (kamado) BBQ en een toilet. De boot ligt in de Biesbosch en is te bereiken met een sloep, de ribboot, een kano of sup. Afhankelijk van de grote van de groep kan de activiteit op de Biesbosch Explorer worden uitgebreid met de Biesbosch Cruiser en/of watersport ponton. Maar zoals eerder gezegd kun je hier ook heerlijk lunchen, dineren of een BBQ workshop volgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met In Plané!

Vraag een offerte aan bij In Plané

Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid met een grote of kleine groep? Wil je graag een keer heerlijk lunchen of dineren in de Biesbosch in Drimmelen? Neem dan contact met on op! Heb je interesse in één van onze activiteiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Wij zijn te bereiken via 06 53 26 58 52.

 

Neem contact op