Ga naar hoofdinhoud

Biesbosch activiteiten

De Biesbosch is natuurlijk een prachtig stukje natuurgebied in Nederland. In dit gebied kun je even heerlijk je hoofd leeg maken en genieten van de rust. Maar de Biesbosch heeft nog veel meer te bieden. Zo kun je bij In Plané verschillende Biesbosch activiteiten uitvoeren. Voor jong en oud en voor kleine en grote groepen, voor iedereen bieden wij de leukste activiteiten aan in en rondom de Biesbosch. Voor de leukste Biesbosch activiteiten moet je echt bij In Plané zijn. Denk aan; waterskiën, wakeboarden, kanoën, bandvaren, sloepvaren en nog veel meer! Alles wordt georganiseerd vanuit onze ski ponton, een uniek startpunt waar altijd koude drankjes klaar staan en waar je de activiteit kan afsluiten met een heerlijke, luxe lunch of barbecue. Bij In Plané ben je gegarandeerd van een prachtige dag!

Bekijk alle activiteiten

Biesbosch activiteiten van In Plané

In Plané staat garant voor een dag vol met watersensatie middenin de Brabantse Biesbosch. Voor iedereen is hier wel wat leuks te beleven. Voor wie bieden wij onze activiteiten aan?

Tijdens deze Biesbosch activiteiten is het natuurlijk super leuk om jouw actiemoment op een mooie manier vast te leggen. Hiervoor kun je bij In Plané een speciale watercamera bestellen. Deze staat garant voor prachtige actiefoto’s, zo kun je altijd terugkijken op deze leuke dag!

De Biesbosch

Wanneer je de Biesbosch gaat beleven is dat echt een unieke ervaring. Dit bijzonder stukje natuur beschikt over landschappen die lijken op een echte jungle maar ook de mooiste uitzichten. In dit prachtige gebied vind je de mooiste watervogels, bevers en andere bijzondere dieren welke je zeker tegenkomt wanneer je een bezoek brengt aan dit gebied. Ga bijvoorbeeld lekker suppen door deze prachtige natuur en ontdek wat de Biesbosch allemaal te bieden heeft.

Vraag een offerte aan

Kom snel eens kennis maken met In Plané, prachtig gelegen aan de Amer in Drimmelen (Noord-Brabant). Heb je interesse in één van onze activiteiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen. En voordat jij het weet beleef je de dag van je leven bij In Plané!

 

Neem contact op