Ga naar hoofdinhoud

Flyboarden Biesbosch

Ben je op zoek naar een spectaculair watersport uitje? Dan is flyboarden in de Biesbosch een activiteit die je echt eens moet proberen! Bij In Plané is dit mogelijk in de prachtige omgeving van de Biesbosch. Een hele gave watersport voor de echte actieveling! Tijdens deze spectaculaire activiteit staat de uitdaging en de kick centraal! Maar naast dat het een unieke en super gave sport is, is het ook een lastige sport. Het kan best lastig zijn om de techniek onder de knie te krijgen. Bij In Plané is het mogelijk om les te krijgen in flyboarden in de Biesbosch. Op die manier kun je op een veilige en verantwoorde manier het water van de Biesbosch op. Dit zal ongetwijfeld een geweldige ervaring voor je worden! Doordat de Biesbosch een natuurgebied is, voeren wij deze activiteit uit op de Amer. Dit is een rivier aan de zijkant van de Biesbosch.

Bekijk de mogelijkheden

Wat is flyboarden?

Flyboarden is een spectaculaire watersport die de laatste jaren ontzettend populair is geworden. Wanneer je de techniek en het gevoel eenmaal onder de knie hebt dan is het fantastisch om te vliegen over het water. Deze sport geeft je een gevoel van vrijheid en een enorme kick!

Bij het flyboarden sta je op een soort snowboard / wakeboard die door middel van een enorm harde waterstraal omhoog gedrukt wordt. Deze waterstraal komt met een enorme kracht uit een waterscooter waar je op staat. Het water wordt aangezogen door de waterscooter en samengeperst dankzij een extreem krachtige motor. Dit water gaat door de slang naar het flyboard omhoog.

Neem contact op

Flyboarden in de buurt van de Biesbosch bij In Plané

Ben je op zoek naar een leuke activiteit als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje? Dan is flyboarden in de omgeving van de Biesbosch een heel erg leuk idee! Bij In Plané kun je heerlijk over het water van de Amer flyboarden. Uiteraard zal niet iedereen de techniek van het flyboarden onder de knie hebben, maar dat is geen enkel probleem. Bij In Plané kun je een les volgen onder leiding van een ervaren en professionele instructeur. Zodat iedereen mee kan doen met deze geweldige activiteit! Wanneer je graag een keer wilt flyboarden kun je dit bij In Plané per uur of individueel boeken.

Vraag een offerte aan

Wil je graag een keer flyboarden in de buurt van de Biesbosch of één van onze andere vele activiteiten doen? Kom dan snel een keer kennis maken met In Plané. We zijn prachtig gelegen aan de Amer in Drimmelen, Noord-Brabant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en vraag een maatwerk offerte aan. Wil je liever eerst even bellen? We zijn te bereiken op 06 53 26 58 52. We hopen je snel te zien bij In Plané!

 

Neem contact op