Ga naar hoofdinhoud

Suppen in de Biesbosch

Zou je wel eens lekker door de Biesbosch willen suppen, heerlijk met je hoofd in de natuur? Dan moet je bij In Plané zijn! De rage van dit moment, voor jong en oud, is suppen! Het is de populairste en snelst groeiende watersport in Nederland. Niet alleen omdat het ontzettend leuk en actief is, maar ook omdat het erg gemakkelijk te leren is en eigenlijk iedereen het kan.

Sup staat voor Stand-Up Paddling en dit doe je op een zogeheten sup-board. Wanneer je mensen ziet suppen denkt men vaak dat dit enkel geschikt is voor ervaren watersporters en goede surfers, maar dit is absoluut niet het geval. Ook jij kan lekker suppen in de Biesbosch en genieten van deze prachtige omgeving!

Bekijk de mogelijkheden

Suppen in de Biesbosch bij In Plané

Wil je een leuke activiteit boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Dan is een sup huren in de Biesbosch super leuk om te doen! Bij In Plané kun je heerlijk door de prachtige natuur van de Biesbosch suppen. Eerst krijg je een korte uitleg van ons over het suppen en na een kleine oefening zal je merken dat je het binnen enkele minuten onder de knie hebt.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is heerlijk te gaan genieten van het suppen door de Biesbosch. De sup-boarden kunnen per 2 uur gehuurd worden. Daarnaast heb je bij In Plané ook nog de mogelijkheid om een Mega sup te huren in de Biesbosch. Op de Mega sup kun je tot wel 6 personen heerlijk door de Biesbosch suppen!

Neem contact op

Tips voor het suppen

Suppen door de Biesbosch is niet moeilijk, in principe kan iedereen het. Om het meest te kunnen genieten van het suppen is het wel handig om je aan een aantal tips te houden. Zo is het verstandig om te starten op je knieën, vooral wanneer je voor het eerst gaat suppen. Op je knieen kun je het makkelijkst even wennen aan het board en aan de balans. Wanneer je gaat staan is het goed dat je op zoek gaat naar het midden van het board en dat je licht door je knieën zakt. Zo kan je de balans het beste aanvoelen en kun je het best corrigeren wanneer het nodig is. Zorg daarnaast dat je de peddel zoveel mogelijk in het water houdt, de peddel zorgt voor balans en voor de snelheid zodat je niet stilvalt.

Ook is het aan te raden om het enkelkoord te gebruiken. Mocht je dan van de sup afvallen, dan is de sup altijd dichtbij en kun je er snel weer opklimmen. Maar de belangrijkste tip van allemaal: ontspan en geniet van de omgeving! Wanneer je gaat suppen in de Biesbosch kun je het best lekker ontspannen op je board staan, dan heb je de beste balans en haal je het maximale uit jouw sup avontuur!

Vraag een offerte aan

Lijkt je het leuk om een keer lekker door de Biesbosch te suppen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met In Plané en vraag een offerte aan.

 

Neem contact op