Ga naar hoofdinhoud

Biesbosch kano huur bij In Plané

Een hele mooie manier om het natuurgebied te ontdekken is door te kanovaren door de Biesbosch vanuit Drimmelen. Dit kan bij In Plané! Tijdens onze adventure kanotocht kom je op prachtige plekjes in dit natuurgebied. Het ene moment waan je jezelf in een jungle met smalle bochtige kreekjes en overhangende takken, het andere moment peddel je door een ruig landschap of over weidse watervlakten. Onze Biesbosch kano huur je voor 2 uur. Omdat wij de omgeving als geen ander kennen, krijg je één van de mooiste kano routes door de Biesbosch mee. Op die manier weet je zeker dat je de mooiste gebieden tegenkomt tijdens het kanovaren door de Biesbosch vanuit Drimmelen.

Bekijk de mogelijkheden

Biesbosch kano huur

Wat is er nou leuker dan met een groep vrienden of familie lekker een dagje kanoën door de prachtige natuur van de Biesbosch? Bij In Plané kun je één van de mooiste kano routes door de Biesbosch volgen. De Biesbosch kano huur je voor 2 uur, dat is ruim genoeg tijd om onze kano routes door de Biesbosch te voltooien en ondertussen heerlijk te genieten van de omgeving. Het grote voordeel van de kano is dat je al peddelend de kreekjes kan gaan verkennen waar andere boten niet kunnen komen. Voor even ben je één met de prachtige natuur van de Biesbosch, een onvergetelijke dag gegarandeerd!

Neem contact op

Kanovaren door de Biesbosch vanuit Drimmelen

De mooiste kano routes door de Biesbosch vind je bij In Plané. Hier kun je kanovaren door de Biesbosch vanuit Drimmelen. In de Biesbosch is er van alles te beleven. Dit beschermd natuurgebied is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dat betekent bijvoorbeeld dat je er veel wilgenvloedbossen en kreken tegenkomt. Je vergeet bijna dat je nog in Nederland bent wanneer je deze prachtige ruige en hoog opgaande wilgenbossen ziet.

Vooral wanneer je gaat kanoën lijkt het net alsof je door de jungle vaart. Een ontzettend gave ervaring! In de Biesbosch vind je ook verschillende, bijzondere dieren. Bijvoorbeeld de meest bijzondere vogels, Welk seizoen het ook is, het hele jaar door vliegen er blauwborsten, nachtegalen, ijsvogels en nog veel meer bijzondere vogeltjes rond.

Activiteiten In Plané

Naast kanovaren kun je bij In Plané nog veel meer activiteiten doen om een hele mooie dag te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende extreme watersporten uitvoeren zoals wakeboarden, kneeboarden of flyboarden. Maar je kunt ook op een hele rustige manier genieten van dit prachtige gebied, denk bijvoorbeeld aan suppen. Tijdens deze activiteit ga je op een SUP-board lekker peddelen door de verschillende kreekjes van dit natuurgebied. Je krijgt van tevoren een korte uitleg van ons, vervolgens gaan we kort oefenen en wanneer je het (meestal binnen enkele minuten) onder de knie hebt kun je heerlijk het water op. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is lekker te genieten van de prachtige omgeving.

Vraag een offerte aan

Wil je graag een keer kanovaren of één van onze andere vele activiteiten doen? Neem dan contact met op met In Plané en vraag een maatwerk offerte aan. Wil je liever eerst even bellen? We zijn te bereiken op 06 53 26 58 52.

 

Neem contact op