Ga naar hoofdinhoud

Eten in de Biesbosch

Eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland is natuurlijk de Biesbosch. Een prachtig gebied wat uitermate geschikt is om even heerlijk tot rust te komen, maar ook om verschillende activiteiten te organiseren. Je kunt zo ontzettend veel in dit veelzijdige gebied! Bij In Plané kun je veel verschillende uitjes doen in de Biesbosch. Denk bijvoorbeeld aan flyboarden, wakeboarden, sloepvaren, suppen en nog veel meer! Maar na zo’n geweldige dag vol met waterpret, is het natuurlijk fijn als je lekker iets kan eten in de Biesbosch.

Alle activiteiten worden georganiseerd vanuit onze grote boot, de Biesbosch Explorer. Op dit start- en eindpunt staat altijd een heerlijke drankje voor je klaar wanneer je klaar bent met je activiteit, maar je kan hier ook heerlijk genieten van een heerlijke lunch of barbecue. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden qua eten in de Biesbosch bij In Plané.

Bekijk de mogelijkheden

Eten in de Biesbosch bij In Plané

Qua eten in de Biesbosch heb je bij In Plané ontzettend veel keuze. Of je nu wil lunchen of dineren, wij zorgen ervoor dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Zo kun je kiezen voor een 3 gangen diner, verschillende hapjes, een hamburger buffet, broodjesbuffet of een door ons verzorgde BBQ. Bij In Plané kun je ook een lekkere én leerzame barbecue workshop volgen. Al varend door de Biesbosch ga je samen met onze kok heerlijk aan de slag met het bereiden van de lekkerste gerechten, samengesteld met producten uit de Biesbosch. Wil je er graag een lekker wijntje bij drinken met z’n alle? Bij de BBQ workshop kun je ook een heerlijk wijnarrangement nemen!

Wil je graag eten in de Biesbosch bij In Plané? Neem dan altijd even vooraf contact met ons op. De lunch of diner wordt altijd op maat geregeld en vindt altijd plaats op onze Biesbosch Explorer.

Neem contact op

Wat is de Biesbosch Explorer?

De Biesbosch Explorer is een prachtige grote boot. Deze wordt altijd gebruikt als start- en eindpunt en is onder andere voorzien van een bar, een overdekt terras, een zonnedek, een (kamado) BBQ en een toilet. De boot ligt middenin de Biesbosch en is te bereiken met een sloep, de ribboot, een kano of sup.

Afhankelijk van de grote van de groep kan de activiteit op de Biesbosch Explorer worden uitgebreid met de Biesbosch Cruiser en/of watersport ponton. Maar zoals eerder gezegd kun je hier ook heerlijk lunchen, dineren of BBQ’en. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan bij In Plané

Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid met een grote of kleine groep? Wil je graag een keer heerlijk lunchen of dineren in de Biesbosch? Neem dan contact op met In Plané! Heb je interesse in één van onze activiteiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Wij zijn te bereiken via 06 53 26 58 52.

 

Neem contact op