Ga naar hoofdinhoud

Biesbosch Explorer

De Biesbosch is natuurlijk een bekend natuurgebied in Nederland. Het staat bekend als een prachtig gebied waar je heerlijk tot rust kan komen en genieten van de omgeving. Maar de Biesbosch is ook een uitermate geschikte locatie om fantastische activiteiten uit te voeren.

Bij In Plané vind je verschillende activiteiten in de Biesbosch. Voor jong en oud en voor kleine en grote groepen, voor iedereen bieden wij de leuke activiteiten aan in en rondom de Biesbosch. Een voorbeeld van zo’n geweldige activiteit is de Biesbosch Explorer van In Plané. Wij leggen je graag uit wat de Biesbosch Explorer inhoudt en wat je hier allemaal op kan doen!

Bekijk de mogelijkheden

Wat is de Biesbosch Explorer?

De Biesbosch Explorer is de grote boot van In Plané. Deze wordt altijd gebruikt als basis boot en is onder andere voorzien van een bar, een overdekt terras, een zonnedek, een (kamado) BBQ en een toilet. Het mooie van deze prachtige grote boot is dat we hier allerlei activiteiten op kunnen organiseren. Zo kun je hier heerlijk dineren en lunchen, een BBQ workshop volgen of lekker borrelen met een gezelschap.

De boot ligt middenin de Biesbosch. Deze boot is te bereiken met een sloep, de ribboot, de kano of sup. Voordat je de boot bereikt hebt, heb je dus al een (kleine) activiteit uitgevoerd, super leuk! Afhankelijk van de grote van de groep kan de activiteit op de Biesbosch Explorer worden uitgebreid met de Biesbosch Cruiser en/of watersport ponton. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Biesbosch activiteiten van In Plané

Naast de Biesbosch Explorer kun je bij In Plané genieten van nog veel meer verschillende activiteiten. In Plané staat garant voor een dag vol met watersensatie middenin de Brabantse Biesbosch. Ben je benieuwd naar welke activiteiten we nog meer aanbieden? Kijk dan naar onze Biesbosch activiteiten.

Vraag een offerte aan bij In Plané

Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid met een grote of kleine groep? Een dag vol met waterpret staat garant bij In Plané! Je vindt ons prachtig gelegen aan de Amer in Drimmelen (Noord-Brabant). Heb je interesse in één van onze activiteiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Wij zijn te bereiken via 06 53 26 58 52. Uiteraard helpen we jou graag met al je vragen en organiseren we met alle liefde een geweldige dag voor je!

 

Neem contact op