Ga naar hoofdinhoud

Familie uitje Biesbosch

De Biesbosch staat bekend als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Maar de Biesbosch heeft nog veel meer te bieden. Zo is dit gebied ook uitermate geschikt om geweldige familie uitjes te organiseren. Het leukste familie uitje in de Biesbosch vind je bij In Plané!

Wij organiseren verschillende activiteiten die jouw familiedag onvergetelijk maken! Denk bijvoorbeeld aan kanoën, suppen, bandvaren en nog veel meer! Wil je graag een familie uitje in de Biesbosch organiseren? Neem dan contact met ons op. Bij In Plané ben je gegarandeerd van een super toffe dag, met kleine of grote groep!

Bekijk de mogelijkheden

Familie uitje in de Biesbosch van In Plané

Bij In Plané ben je verzekerd van een dag vol met watersensatie middenin de Brabantse Biesbosch. Voor iedereen is hier wel wat leuks te beleven. Wij bieden ontzettend veel verschillende activiteiten aan. Benieuwd naar de andere activiteiten? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina.

Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk dat iedereen veilig en verantwoord onze activiteiten kan uitvoeren. Daarom krijg je uiteraard voorafgaand aan al deze activiteiten een uitgebreide uitleg van een watersport professional. Bij de meeste activiteiten wordt je verzocht om een wetsuit, zwemvest en helm op te zetten. Na de uitgebreide uitleg is het tijd om heerlijk, op een veilige manier, te gaan genieten van de activiteit. Lol en gezelligheid gegarandeerd!

Neem contact op

Suppen

Een erg populaire activiteit als familie uitje in de Biesbosch is suppen. Suppen is de laatste jaren ontzettend populair geworden, een rage voor jong en oud! Het is niet alleen zo populair geworden omdat het zo ontzettend leuk is om te doen, maar ook omdat het erg gemakkelijk te leren is en eigenlijk iedereen het makkelijk kan. Wanneer je mensen ziet suppen denk je vaak dat alleen ervaren watersporters dit kunnen, maar niet is minder waar. Het is echt niet zo moeilijk als het lijkt!

Bij In Plané kun je heerlijk door de prachtige natuur van de Biesbosch suppen met je hele familie tijdens de familiedag. Natuurlijk krijg je van ons eerst een korte uitleg over hoe je het beste kan suppen en na een korte oefening kunnen jullie lekker het water op en het zelf gaan ervaren. Dan zul je merken dat je de techniek van het suppen binnen enkele minuten onder de knie hebt! Daarna kun je heerlijk met z’n alle genieten van het suppen door de Biesbosch! Echt een top activiteit voor de hele familie!

Eten bij In Plané

Na een activiteit is het natuurlijk fijn als je nog lekker een hapje kan eten. Dat is natuurlijk ook mogelijk bij In Plané! De mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu kiest voor een compleet 3 gangen diner, verschillende hapjes, brood buffet of een door ons verzorgde BBQ, het is allemaal mogelijk. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om een BBQ workshop te volgen onder leiding van een echte kok. Wilt u graag eten bij In Plané? Vraag dan naar de mogelijkheden, het eten wordt altijd op maat voor u geregeld.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in één van onze familie uitjes en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen.

Neem contact op