Ga naar hoofdinhoud

Waterskiën in de Biesbosch

Zou je wel eens lekker willen waterskiën in de omgeving van de Biesbosch? Heerlijk scheuren over het water van dit prachtige natuurgebied? Dan moet je bij In Plané zijn! Waterskiën of wakeboarden is een hele gave sport voor echte actievelingen. Tijdens het wakeboarden in de buurt van de Biesbosch staat de uitdaging en de kick centraal. Maar naast dat het een super toffe sport is, is het ook een lastige sport. De techniek kan best lastig zijn om onder de knie te krijgen.

Daarom is het bij In Plané mogelijk om les te krijgen in waterskiën. Zodat je op een veilige en verantwoorde manier heerlijk kan gaan wakeboarden in de Biesbosch. Dit zal ongetwijfeld een geweldige ervaring voor je worden! Doordat de Biesbosch een natuurgebied is, doen wij dit op de Amer. Dit is een rivier aan de zijkant van de Biesbosch.

Bekijk de mogelijkheden

Waterskiën in de buurt van de Biesbosch bij In Plané

Ben je op zoek naar een leuke activiteit als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje? Dan is waterskiën in de omgeving van de Biesbosch een heel erg leuk idee! Bij In Plané kun je heerlijk over het water van de Amer waterskiën. Uiteraard zal niet iedereen de techniek van het wakeboarden onder de knie hebben, maar dat is geen enkel probleem. Bij In Plané kun je een les volgen in waterskiën onder leiding van een ervaren en professionele instructeur. Zodat iedereen mee kan doen met deze geweldige activiteit! Wanneer je graag een keer wilt waterskiën kun je dit bij In Plané per uur boeken.

Neem contact op

Bandvaren

Uiteraard kun je bij In Plané naast waterskiën nog veel meer activiteiten doen. Bijvoorbeeld bandvaren. Bandvaren is een ontzettend spectaculaire activiteit die jou ongetwijfeld heel veel lol gaat opleveren. Tijdens het bandvaren ga je achter onze boot zitten of liggen, vervolgens razen we met de boot over het prachtige water van de Biesbosch. Aan jullie natuurlijk de taak om zolang mogelijk op de band te blijven zitten, en dat is lastiger dan je denkt! Uiteraard word je voorafgaand aan het bandvaren voorzien van een wetsuit en helm. Het bandvaren bij In Plané is mogelijk vanaf 4 personen en is per uur te boeken.

Kneeboarden

Wanneer je het wakeboarden in de omgeving van de Biesbosch toch wat lastig of eng vindt, is kneeboarden een perfect alternatief. Kneeboarden is een fantastische activiteit voor jong en oud. Doordat je met je knieën op het board zit, zit je natuurlijk veel lager op het water. Hierdoor stuur je met je volledige lichaam in plaats van met je voeten. Dit zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker is om je balans te bewaren dan bij het wakeboarden. Het is dan ook een stuk gemakkelijker onder de knie te krijgen. Zo kun je heerlijk op je board scheuren door de Biesbosch. Het kneeboarden is per uur te boeken.

Vraag een offerte aan

Wil je graag een keer waterskiën in de buurt van de Biesbosch, bandvaren, kneeboarden of één van onze andere vele activiteiten doen? Kom dan snel een keer kennis maken met In Plané. We zijn prachtig gelegen aan de Amer in Drimmelen, Noord-Brabant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en vraag een maatwerk offerte aan. Wil je liever eerst even bellen? We zijn te bereiken op 06 53 26 58 52. We hopen je snel te zien bij In Plané!

 

Neem contact op