Ga naar hoofdinhoud

Sloepvaren in de Biesbosch

Wil je heerlijk een dag genieten van de prachtige natuur van de Biesbosch? Dan ben je bij In Plané aan het juiste adres! Hier kun je heerlijk sloepvaren door de Biesbosch, genieten van de rust en van al het moois wat dit natuurgebied te bieden heeft. Met onze luxe sloepen is een heerlijk dagje gegarandeerd. Drankje mee, hapje mee, muziekje erbij en het genieten kan beginnen! Bij In Plané kunnen we verschillende arrangementen aanbieden voor een geheel verzorgd arrangement naar wens.

Bekijk de mogelijkheden

Sloepvaren in de Biesbosch bij In Plané

Wat is er nou leuker dan met een groep vrienden of familie lekker een dagje dobberen door de prachtige natuur van de Biesbosch? Bij In Plané kun je verschillende sloepen huren. Zoals de luxe sloep. Deze sloep is beschikbaar voor maximaal 16 personen en is inclusief toilet. Zo kun je dus met een grote groep heerlijk gaan sloepvaren door de Biesbosch.

Daarnaast hebben we ook een luxe pontonboot te huur. Deze luxe Ponton is voor maximaal 10 personen en tevens rolstoelvriendelijk. Deze Ponton is voorzien van alle luxe voor optimaal comfort. Neem wat lekkers te drinken en te eten mee op de Ponton en ga lekker een dagje genieten. Verken de prachtige omgeving voor een onvergetelijke dag!

Neem contact op

De Biesbosch

In de Biesbosch is er van alles te beleven! Het Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en daarbij het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je er veel wilgenvloedbossen en kreken tegenkomt. Wanneer je deze ruige en hoog opgaande wilgenbossen ziet, vergeet je bijna dat je in Nederland bent. Wanneer je gaat sloepvaren door de Biesbosch zul je ook prachtige vogels tegenkomen. Welk seizoen het ook is of wat de weersomstandigheden zijn, het hele jaar door vind je in de Biesbosch vele verschillende vogelsoorten. Wanneer je een vogelliefhebber bent is de Biesbosch dan ook echt een gebied wat je eens moet gaan bekijken.

Activiteiten In Plané

Naast sloepvaren kun je bij In Plané nog veel meer activiteiten doen om een geweldige dag te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende extreme watersporten uitvoeren zoals wakeboarden of flyboarden. Maar je kunt ook rustigere activiteiten doen, denk bijvoorbeeld aan suppen. Tijdens deze activiteit ga je op een SUP-board lekker peddelen door de prachtige kreekjes van de Biesbosch. Onze Sup Express kan je midden in de Biesbosch afzetten zodat je lekker op je eigen tempo al het moois van dit gebied kan gaan ontdekken.

Wil je liever lekker eten en drinken op het water? Bij In Plané kun je ook een lekkere én leerzame barbecue workshop volgen. Al varend door de Biesbosch leert onze kok jou de mooiste en lekkerste gerechten te maken met producten uit de Biesbosch. Drink je er graag een lekker wijntje bij? Bij de barbecue workshop kun je ook een heerlijk wijnarrangement nemen!

Vraag een offerte aan

Wil je graag een keer sloepvaren of één van onze andere vele activiteiten doen? Kom dan snel een keer kennis maken met In Plané. Neem dan contact met ons op en vraag een maatwerk offerte aan. Wil je liever eerst even bellen? We zijn te bereiken op 06 53 26 58 52.

 

Neem contact op