Ga naar hoofdinhoud

Watersport ponton

Zin in een heerlijk dagje op het prachtige water van de Biesbosch? Beleef een geweldige dag vanaf onze Watersport ponton! Of je nu op zoek bent naar een dagje lekker relaxen of toch graag een actievere activiteit uitvoert, bij In Plané kan het allemaal! Bekijk hier de mogelijkheden!

Bekijk de mogelijkheden

Relaxen op de watersport ponton

Op onze unieke watersport ponton ben je gegarandeerd van een heerlijk dagje genieten in de prachtige natuur van de Biesbosch. Zo kun je ervoor kiezen om lekker relaxed op onze ponton te genieten van een verfrissend drankje of een heerlijk gerechtje van de BBQ. Zonder stress lekker genieten van de mooie omgeving, heerlijk!

Neem contact op

Actieve activiteit

Naast een dagje relaxen kun je vanaf onze watersport ponton natuurlijk ook de gaafste watersporten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan suppen, kanoën of zwemmen. Of je nu met een klein groepje bent of met een grote groep, bij In Plané vind je altijd wel een geschikte watersport activiteit! Alles is mogelijk om een fantastische dag te beleven.

Voorzieningen watersport ponton

De watersport ponton is een varend ponton waarop je echt het contact met het water voelt. De ponton is voorzien van onder andere een zwemplateau, toilet, BBQ en bar.

De ponton wordt alleen of met meerdere pontons tegelijk in de Biesbosch gelegd.

Hiervandaan kun je dus de gaafste watersporten uitvoeren of lekker genieten van de zon en de mooie omgeving. Ideaal voor een vriendenuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en nog veel meer.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de activiteiten vanaf de watersport ponton cruiser en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen.

 

Neem contact op