Ga naar hoofdinhoud

Biesbosch Cruiser

Wil je graag lekker een dagje genieten in de prachtige natuur van de Biesbosch? Dit kan vanaf onze unieke ponton de ‘Biesbosch cruiser’. Op deze ponton kun je heerlijk genieten van de natuur met een hapje en een drankje. Ook als je op zoek bent naar een actievere activiteit kan dat vanaf de Biesbosch cruiser!

Bekijk de mogelijkheden

Voorzieningen

De Biesbosch cruiser is een varende ponton met dubbele verdieping. Op deze ponton vind je ontzettend veel extra voorzieningen zoals een douche, toilet, jacuzzi, lounge area, bar, zonnedek, zwemplateau, muziek, BBQ, noem maar op! Alles is dus aanwezig voor een heerlijk dagje in de Biesbosch. Dit ponton wordt alleen of met meerdere pontons in de Biesbosch gelegd.

Neem contact op

Actieve activiteit

Ben je op zoek naar een actievere activiteit? Vanaf deze ponton kun je ook heerlijk watersport activiteiten uitvoeren zoals: suppen, kanoën, zwemmen etc.

Natuurlijk kun je ook gewoon lekker genieten van de zon en de mooie omgeving met een heerlijk gerechtje van de BBQ en verfrissende drankjes.

Groepsuitjes

De Biesbosch cruiser is ideaal voor een vriendenuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en nog veel meer. Kortom, we hebben alle mogelijkheden om heerlijk te genieten in Nationaal Park de Biesbosch.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de activiteiten vanaf de Biesbosch cruiser en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen.

 

Neem contact op