Ga naar hoofdinhoud

Kinderfeestje in de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied in Nederland. In de Biesbosch kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de mooie natuur. Maar je kunt hier nog veel meer. De Biesbosch is namelijk heel erg geschikt om superleuke kinderfeestjes te organiseren. Voor het leukste kinderfeestje in de Biesbosch moet je bij In Plané zijn! Wij organiseren verschillende activiteiten die jouw kinderfeestje onvergetelijk maken! Denk bijvoorbeeld aan kanoën, suppen, bandvaren en nog veel meer! Wil je graag een kinderfeestje in de Biesbosch organiseren? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de mogelijkheden

Kinderfeestje in de Biesbosch bij In Plané

Wanneer je jouw kinderfeestje viert bij In Plané weet je zeker dat je de hele dag plezier hebt! Of je het nu met de hele klas wilt komen vieren of met een klein groepje, wij zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft! Zo kun je bij In Plané heel veel verschillende activiteiten in en rondom de Biesbosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van waterskien? Een super stoere sport waarmee je op ski’s achter een boot hangt. Zo race je heerlijk over het water!

Natuurlijk krijgt iedereen eerst een goede les met duidelijke uitleg over hoe het moet. Vind je staand waterskiën misschien wat eng? Dat geeft niets, dan is kneeboarden een heel goed alternatief. Bij deze stoere activiteit zit je met je knieën op het board. Hierdoor zit je veel lager op het water waardoor het een stuk gemakkelijker is om je balans te houden.

Neem contact op

Suppen

Wat ook een ontzettend leuke activiteit is om als kinderfeestje in de Biesbosch te organiseren, is suppen! Suppen is de laatste jaren ontzettend populair geworden, een rage voor jong en oud! Het is niet alleen zo populair geworden omdat het zo ontzettend
leuk is om te doen, maar ook omdat het ontzettend gemakkelijk te leren is en eigenlijk iedereen het kan. Wanneer je mensen ziet suppen denk je vaak dat dit alleen uitgevoerd kan worden door ervaren watersporters, maar dat is zeker niet het geval!

Bij In Plané kun je heerlijk door de prachtige natuur van de Biesbosch suppen met je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk krijg je van ons eerst een korte uitleg over hoe je het beste kan suppen en na een kleine oefening kunnen jullie lekker het water op. Dan zul je merken dat je de techniek van het suppen binnen enkele minuten onder de knie hebt! Daarna kun je heerlijk met z’n alle genieten van het suppen door de Biesbosch!

Lekker eten

Van de leuke en drukke activiteiten bij In Plané krijg je natuurlijk honger. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht om je kinderfeestje op een gezellige manier af te sluiten door samen lekker wat te eten.

Contact

Zou je graag een kinderfeestje bij In Plané willen vieren en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen en hopen je snel te zien om samen het leukste kinderfeestje ooit te vieren!

 

Neem contact op