Ga naar hoofdinhoud

Teambuilding Biesbosch

Wil je met een ploeg iets aan teambuilding doen? Bekijk dan eens de verschillende activiteiten van In Plané! Voor de ultieme teambuilding in de Biesbosch bieden wij de gaafste activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan suppen, flyboarden, waterskiën, sloepvaren en nog veel meer! Zou je graag een keer een teambuilding in de Biesbosch willen organiseren? Neem dan contact op met In Plané! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden en samen zullen we het perfecte teambuilding programma samenstellen. Bij In Plané ben je gegarandeerd van een super toffe dag waarin je nader tot elkaar komt. Of je nu met een kleine of grote groep bent, alles is mogelijk!

Bekijk de mogelijkheden

Een fantastische teambuilding in de Biesbosch

Bij In Plané heb je gegarandeerd een dag vol met watersensatie midden in de prachtige Biesbosch. Hier vind je voor iedereen wel een geschikte activiteit die de teamspirit zullen verhogen en ben je verzekerd van een dag vol met lol samen. Wij bieden ontzettend veel verschillende activiteiten aan. Benieuwd naar alle activiteiten van In Plané? Bekijk dan eens onze activiteitenpagina.
Wij vinden het natuurlijk ontzettend belangrijk dat iedereen de activiteiten veilig en verantwoord kan uitvoeren. Daarom krijg je voorafgaand aan alle activiteiten een uitgebreide uitleg van een watersport professional. Bij veel van onze activiteiten verzoeken we om een wetsuit en zwemvest te dragen en een helm op te zetten. Puur voor de veiligheid. Na de uitgebreide uitleg is het tijd om heerlijk, op een veilige manier, te gaan genieten van de fantastische activiteit.

Neem contact op

Flyboarden bij In Plané

Voor een teambuilding activiteit in de Biesbosch is flyboarden ontzettend gaaf om te doen! Dit is de ultieme watersport voor de echte actieveling waarbij de uitdaging en kick centraal staan. Hoewel het een ontzettend gave sport is, is het ook best een lastige sport om uit te voeren. De techniek van het flyboarden kan best lastig zijn om onder de knie te krijgen. Daarom is het mogelijk om bij In Plané een les te volgen in flyboarden zodat je op een veilige en verantwoorde manier het wat op kan. Wanneer je de techniek en het gevoel van het flyboarden eenmaal onder de knie hebt, is het fantastisch om als een superheld over het water te vliegen. Dit geeft een gevoel van vrijheid en een enorme adrenaline kick!

Eten bij In Plané

Na een teambuilding activiteit is het natuurlijk fijn als je met z’n allen nog lekker een hapje kan eten. Ook hiervoor ben je bij In Plané aan het juiste adres! Hierin is van alles mogelijk. Zo kun je kiezen voor een compleet 3 gangen diner, verschillende hapjes, brood buffet of een door ons verzorgde BBQ. Wat extra leuk is om te doen als teambuilding activiteit, is een BBQ workshop op de kamado volgen van een echte chef! Wilt u graag eten bij In Plané? Vraag dan naar de mogelijkheden, het eten wordt altijd op maat voor u geregeld.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in één van onze teambuilding activiteiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij organiseren met alle liefde het gaafste bedrijfsuitje!

Neem contact op