Ga naar hoofdinhoud

Biesbosch uitjes

De Biesbosch is één van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Dit gebied is uitermate geschikt om even heerlijk je hoofd leeg te maken en te genieten van de rust, maar ook om wat meer extremere activiteiten te doen. De Biesbosch heeft zo veel te bieden! Zo kun je bij In Plané verschillende Biesbosch uitjes doen. Allerlei verschillende activiteiten, voor jong en oud! Alle activiteiten worden georganiseerd vanuit onze ski ponton, een uniek startpunt waar vanuit je perfect de Biesbosch kan gaan ontdekken. Op dit start- en eindpunt staat altijd een heerlijk drankje voor je klaar wanneer je klaar bent met je activiteit, maar je kan hier ook heerlijk genieten van een luxe lunch of barbecue. Bij In Plané kun je ontzettend veel verschillende activiteiten doen zoals flyboarden, wakeboarden, sloepvaren, suppen en nog veel meer. Bij In Plané ben je gegarandeerd van een super toffe dag, met kleine of grote groep!

Bekijk alle activiteiten

Biesbosch uitjes van In Plané

Bij In Plané ben je verzekerd van een dag vol met watersensatie middenin de Brabantse Biesbosch. Voor iedereen is hier wel wat leuks te beleven. Wij organiseren Biesbosch uitjes voor:

Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk dat iedereen veilig en verantwoord onze activiteiten kan uitvoeren. Daarom krijg je uiteraard bij al deze activiteiten een uitgebreide uitleg van een watersport professional. Bij de meeste activiteiten wordt je verzocht om een wetsuit, zwemvest en helm op te zetten. Na de uitgebreide instructie is het tijd om heerlijk, op een veilige manier, te gaan genieten van de activiteit. Lol en gezelligheid verzekerd!

De Biesbosch

Wanneer je de Biesbosch gaat beleven zal dat echt een unieke ervaring zijn. Dit bijzonder stukje natuur beschikt over landschappen die lijken op een echte jungle maar ook de mooiste wijde uitzichten. In dit prachtige gebied vind je hele bijzondere dieren zoals bevers en de mooiste watervogels. Deze dieren ga je zeker tegenkomen tijdens je tocht door de Biesbosch. Want welk seizoen het ook is, het hele jaar door kom je hier onder andere blauwborsten, nachtegalen en ijsvogels tegen. Een hele mooie manier om de Biesbosch te ontdekken is door een kano route te volgen. Met de kano kun je namelijk lekker door de smalle kreekjes peddelen waar de andere boten niet kunnen komen. Maar uiteraard is het ook heerlijk om lekker met de sloep door dit gebied te varen, ook dan kun je enorm genieten van alle dieren en al het andere moois in de Biesbosch.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in één van onze Biesbosch uitjes en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan offerte aan via de e-mail of telefoon. Daarvoor kun je bellen naar 06 53 26 58 52. Wij helpen je uiteraard graag met al je vragen.

 

Neem contact op